Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Taru Kumara-Moisio

Kuva: Outi Puhakka / Outo kuva

Tragikomedian vilpitön mestari

Olen Taru Kumara-Moisio, vuonna 1976 syntynyt tamperelainen kirjailija ja teatteri-ilmaisun opettaja. Lapsuuteni ja nuoruuteni elin Etelä-Pohjanmaalla. Kirjoitan sekä aikuisille että nuorille – niin romaaneja, novelleja kuin erityyppisiksi esityksiksi soveltuvia tekstejäkin. Viihdyn teatterissa ja harrastan live-roolipelejä eli larppausta. Olen ideoinut ja tuottanut lyhyitä performansseja ja larppeja myös tilauksesta. Erikoisalaani ovat ns. edu-larpit eli opetukselliset live-roolipelit.

Kirjoittaminen on minulle maailman ihmettelyä ja itseni ylittämistä, joskus jopa ovien vääntämistä saranoiltaan. Tuntuu tärkeältä muotoilla ajatuksia eheiksi lauseiksi, mielellään yhä oivaltavammin, puhuttelevammin, herättelevämmin. Tarinat ylittävät ajan ja paikan rajat, luovat mieltä mielettömyyteen ja ravistelevat.

Teokseni ovat kuin minä – enimmäkseen tragikoomisia. Haparoin kohti merkityksellistä, syvällistä, hyvää säteilevää elämänmuotoa, mutta päädyn itkemään ja nauramaan. Kaikki on samaan aikaan suurta ja pientä, valmista ja keskeneräistä. Tutkin teoksissani ihmisyyttä, kohtaamisvaikeuksia ja inhimillisiä erehdyksiä, usein maagisen realismin ja hopepunk-henkisen scifin keinoin. Kirjailijana koen olevani jonkinlainen temppuileva sairaalaklovni: ystävällisen auttavainen, monenlaisia huolia ymmärtävä mutta vähän hassu. Välitän teistä suunnattomasti, hyvät kirjojeni lukijat!

Haaveilen matkustavani mummona avaruuteen.

Tutustukaapa teoksiini kirjailijasivuillani: https://tarukumaramoisio.wordpress.com

One thought on “Taru Kumara-Moisio

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: